El 'Connectats' torna a les tardes de Ràdio Sant Cugat per cinquena temporada

El programa radiofònic, produït per La Xarxa, inicia el curs aquest dilluns


  • Comparteix:

Nova imatge del 'Connectats' / Foto: El Prat Ràdio

Nova imatge del 'Connectats' / Foto: El Prat Ràdio

L'inici del curs radiofònic, enguany, també s'ha avançat una setmana. El magazín 'Connectats', que aquest dilluns donarà el tret de sortida a la programació de tarda de Ràdio Sant Cugat, iniciarà la cinquena temporada. La informació i l'entreteniment seran els principals ingredients de les dues hores de programa, de 16h a 18h. El 'Connectats' està produït per la Xarxa i el fan sis emissores de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) - Sabadell, Terrassa, Castellar, Badalona i el Prat- encapçalats per Ràdio Sant Cugat.

Ràdio Sant Cugat, El Prat Ràdio, Ràdio Sabadell, la Ràdio Municipal de Terrassa, Ràdio Castellar i Ràdio Ciutat de Badalona continuen sumant les seves veus les tardes de dilluns a divendres al 'Connectats' per acostar una temporada més, i ja en van cinc, tot allò que passa als sis municipis.

De quatre a sis de la tarda, el magazín presentat per la periodista santcugatenca Carme Reverte; amb Oscar Ollero i Carlota Muntada, a la producció; Xavier Cacho al control tècnic i l'equip de periodistes de la resta d'emissores, oferirà informació i entreteniment de proximitat. La primera hora oferirà un repàs a l'actualitat dels diferents municipis, abordarà un tema d'actualitat a fons i recollirà l'opinió dels tertulians per tancar. La segona i última hora aglutinarà els continguts d'entreteniment: entrevistes a personatges, entitats, espais temàtics, cultura i humor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.