A la gelateria Pyreneum de la plaça d'Octavià el seu responsable, Víctor Sánchez, comenta que també tenen molta sortida les propostes sense lactosa. ''Tenim en especial el sorbet de xocolata que el fem sense llet i està en el top dels sorbets que ens demanen'', detalla. El responsable afirma que els tres sabors que més ven són el de xocolata, el de vainilla i el de llimona.
Amb tot, queda clar que un gelat és bo a qualsevol hora del dia, ja sigui després de dinar, de sopar o, sobretot, quan pugen les temperatures. I, això sí, terrina o cucurutxo, l'important és acabar-se'l abans que es fongui.
Gelaters
Els clàssics són vainilla, xocolata i llimona, que el fem amb llimones de l'Ebre, i són els 3 tops que tenim a la botiga ara mateix / Sí que és veritat que tenim un gelat estrella, el gelat de l'àvia, que porta vainilla, una miqueta de licor 43, canyella i caramel. Qui és d'aquí sap de què va la cosa.
Santcugatencs
Jo soc fidel a la terrina petita de nata / M'agrada el de llimona, el de vainilla i el de Kinder, també / M'agrada el de stracciatella i el de xocolata / Sempre he sigut molt fan del de coco.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.