Quin és el gelat preferit dels santcugatencs?

A la ciutat triomfen els sabors clàssics, però hi ha disparitat d'opinió entre cucurutxo o terrina


  • Comparteix:

Un bon gelat és el millor aliat per combatre la calor i a Sant Cugat se’n poden trobar propostes de tota mena. Cugat Mèdia ha sortit al carrer a preguntar als santcugatencs pels seus hàbits a l’hora de consumir gelats. A la ciutat triomfen els sabors clàssics i pel que fa a la manera de menjar-se’l, els més pràctics es decideixen per la terrina mentre que els més llaminers prefereixen gaudir també de la galeta del cucurutxo.

A banda, a gelateries com la de Joan Pros s'hi poden trobar especialitats locals com el gelat de l'àvia, fet a base de vainilla, Licor 43, canyella i caramel, explica Paula Cortés, una de les treballadores de l'establiment, ubicat al carrer Santa Maria. Apunta que també hi ha dies en què hi ha més demanda de combinacions concretes. ''Per exemple, l'altre dia em van demanar molt la combinació de iogurt amb mora, i ahir la de maduixa i xocolata, no ho sé, no m'explico per què passa'', assegura.

A la gelateria Pyreneum de la plaça d'Octavià el seu responsable, Víctor Sánchez, comenta que també tenen molta sortida les propostes sense lactosa. ''Tenim en especial el sorbet de xocolata que el fem sense llet i està en el top dels sorbets que ens demanen'', detalla. El responsable afirma que els tres sabors que més ven són el de xocolata, el de vainilla i el de llimona.

Amb tot, queda clar que un gelat és bo a qualsevol hora del dia, ja sigui després de dinar, de sopar o, sobretot, quan pugen les temperatures. I, això sí, terrina o cucurutxo, l'important és acabar-se'l abans que es fongui.
















Gelaters

Els clàssics són vainilla, xocolata i llimona, que el fem amb llimones de l'Ebre, i són els 3 tops que tenim a la botiga ara mateix / Sí que és veritat que tenim un gelat estrella, el gelat de l'àvia, que porta vainilla, una miqueta de licor 43, canyella i caramel. Qui és d'aquí sap de què va la cosa.

Santcugatencs

Jo soc fidel a la terrina petita de nata / M'agrada el de llimona, el de vainilla i el de Kinder, també / M'agrada el de stracciatella i el de xocolata / Sempre he sigut molt fan del de coco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.