Els Gausacs, els Minyons de Terrassa i els Saballuts debuten amb bon peu a la Diada de la Llotgeta

Les tres colles exhibeixen castells de gran qualitat davant un públic entregat


  • Comparteix:

La 1a edició de la Llotgeta, hereva de la Diada de Sant Cugat, ha fet goig davant del Monestir amb la participació dels Gausacs, els Minyons de Terrassa i els Saballuts aquest dissabte al vespre. Una jornada que ha permès veure castells de gran elaboració com el 4 de 8, el 2 de 7, el 4 de 7 amb agulla o el 3 de 8. Totes les colles han exhibit seguretat i molta confiança amb una actuació que s'ha tancat amb els pilars i amb una imatge idíl·lica dels castells i el rosetó del Monestir.

Els Gausacs han organitzat per primera vegada la Diada de la Llotgeta i s'ha tornat a recuperar la Diada de Sant Cugat amb un altre nom. La recuperació d'aquesta jornada s'ha fet després de tres anys d'absència per la pandèmia. La Diada de la Llotgeta s'ha iniciat amb els pilars i tot seguit s'ha passat a les tres rondes on cada colla ha edificat diferents castells.

Els Gausacs han carregat i descarregat un 4 de 8, un 2 de 7 i un 5 de 7. Els Minyons de Terrassa han edificat un 4 de 8, un 2 de 7 i un 3 de 8. Finalment, els Saballuts han construït un 4 de 8, un 4 de 7 amb agulla i un 5 de 7. La Diada s'ha tancat amb els pilars per posar punt final a la jornada castellera. El cap de colla dels Gausacs, Tomàs Baldi, ha ressaltat que el canvi d'ubicació ha funcionat molt bé amb un gran caliu i molt bones colles.











Tomàs Baldi

Aquesta primera Diada de la Llotgeta ha anat molt bé, amb molt caliu i molt bones colles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.