La Festa Major de Mira-sol agafa el relleu del 8 al 10 de juliol

El pregó divendres anirà a càrrec del club Mira-sol Baco i es clourà el diumenge amb les havaneres de Port Bo


  • Comparteix:

Una activitat infantil de la Festa Major de Mira-sol de 2021 / Foto: Cugat Mèdia

Una activitat infantil de la Festa Major de Mira-sol de 2021 / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major de Mira-sol arrenca aquest divendres i s'allargarà fins al diumenge, amb amb prop de 30 activitats. La festa l'organitza la Coordinadora Sociocultural Mira-sol amb l'Ajuntament, que enguany aposten pel públic jove i familiar amb una proposta que inclou el correfoc, diferents tallers i una oferta musical ampliada, a més dels actes més tradicionals, que no faltaran.

El pregó d'aquest any anirà a càrrec del Club de Futbol Unió Mira-sol Baco i donarà tret de sortida a la primera jornada de festa. El mateix divendres també comptarà amb actes infantils com el DiverDivendres, amb parades de fira i camerinos de maquillatge; actes culturals com el concert de Pablo & Alba Duet i l'obra de teatre 'L'hostelera' de Carlo Goldini; i, en clau més juvenil, el Correfoc d'Esperit Jove i la Nit Jove, amb concerts de Sr. Chen i Elane.

El dissabte començarà d'hora amb el mercat de pagès i de segona mà, i un vermut acompanyat de la música de Xavi Túrnez. Les famílies podran gaudir de la festa de l'aigua i un conjunt d'activitats per a totes les edats que inclourà teatre, masterclass de zumba, pintacares i l'activitat infantil 'Pinta el teu cervell'. Després de dinar es preveu una tarda moguda. Els més petits de la casa tindran a Laura Viladrich, que oferirà música per a nadons, però també hi haurà l'obra de teatre 'Quina barra' de la companyia dXoc o les sardanes amb la Cobla Contemporània. Pels joves, Ungravity portarà un taller de patinet i skate per aprendre a fer acrobàcies. La jornada acabarà amb el tradicional sopar de carmanyola; l'emblemàtic Karaoke de Festa Major i una nit de ball amb Tapeo Sound System.

El matí del diumenge, la festa de l'escuma promet ser la més refrescant de l'estiu. També hi haurà bicicletada popular, que acabarà amb el sorteig d'un patinet entre tots els participants. De cara la tarda, la gent gran de Mira-sol organitzarà el ball del casal i la companyia 'La mà de l'artista' oferirà l'obra familiar 'L'arc de Sant Martí i la lluna'. Per a qui li agradi cuidar-se, al casal hi haurà classes obertes de Country, Zumba i Pilates i l'Hort del Casal Mira-sol obrirà les portes al seu projecte, amb infusions casolanes incloses. Finalment, tocarà omplir-se de color a la festa Holi i acomiadar-se de la Festa Major amb Port Bo, que tancarà l'última jornada amb una nit d'havaneres i rom cremat.

POTS CONSULTAR EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.