L'Escola d'Estiu de Cal Temerari torna a Sant Cugat després de quatre anys

El col·lectiu oferirà, entre altres activitats, una ruta històrica, xerrades amb col·loquis i la projecció de la pel·lícula 'Ama'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Cal Temerari / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Cal Temerari / Foto: Cugat Mèdia

L'Escola d'Estiu de Cal Temerari torna enguany del 15 al 17 de juliol, després de quatre anys sense poder fer-ho a causa de la pandèmia. La programació, que s'ha presentat aquest dijous, tindrà lloc en diversos espais de Sant Cugat, a diferència dels anys anteriors que es realitzava en una casa de colònies. Entre les diverses activitats que composen l'Escola d'Estiu de formació política d'enguany hi destaca una ruta històrica per llocs rellevants de la ciutat, xerrades amb col·loquis sobre feminisme i l'ecologisme, entre altres temàtiques, i la projecció de la pel·lícula 'Ama' de la santcugatenca Júlia De Paz. A més, l'últim dia es farà un tancament de jornada amb un vermut musical. Les inscripcions es faran a partir d'un formulari que encara no és públic.

El membre de l'equipament cultural, social i cooperatiu Enric López ha anunciat que Cal Temerari torna, enguany, "amb força", després també de la recuperació de la Festa de Tardor i la Calçotada Temerària. Lòpez ha explicat que la ruta històrica que han organitzat passa pels punts destacats de Sant Cugat, on hi haurà una persona encarregada de fer una explicació des de la pròpia experiència. Així doncs, l'activitat engloba moviments socials contemporanis a l'actualitat, com són els casals populars, la lluita feminista, l'ecologisme i els horts ocupats de la ciutat, per exemple.

Pel que fa a les xerrades, aquestes aniran enfocades a diferents temes, com el feminisme, reflexions amb relació a l'extrema dreta i models de seguretat, entre d'altres. Alguns dels ponents que tenen previst assistir-hi són el periodista especialitzat en extrema dreta Jordi Borràs, l'autora i membre de l'agrupació de dones Pan i Rosas Cynthia Lub, i el diputat de la CUP al Parlament de Catalunya Xavier Pellicer. La resta de ponents els acabaran d'anunciar al llarg dels següents dies a les xarxes socials.



Enric López

L'Escola d'Estiu d'aquest any es celebrarà entre el 15 i el 17 de juliol i tindrà diferents escenaris, a part del mateix temerari; com pot ser una ruta històrica que es farà en llocs destacats de moments socials de Sant Cugat i, també, la casa de cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.