Trànsit preveu una operació sortida per Sant Joan amb 450.000 vehicles

El conseller Elena demana a la població sortides esglaonades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: Trànsit

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: Trànsit

El Servei Català de Trànsit espera una operació sortida amb motiu de Sant Joan de 450.000 vehicles aquest dijous a la tarda. El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha demanat a la població que faci una sortida esglaonada i ha explicat que, en tot cas, la nit de dijous hi haurà dues grues a l'AP-7 per poder treure els cotxes avariats amb rapidesa i així evitar embussos. Una de les grues estarà a la Roca, per cobrir el tram nord de la carretera, i l'altra a Martorell, pel tram sud.

Una altra mesura per controlar el trànsit serà la limitació que afectarà als camions, que en el tram central de l'AP-7 entre l'antic peatge de la Roca i l'antic peatge de Martorell hauran de circular a 80 quilòmetres per hora, pel carril de la dreta i no podran fer avançaments. La sanció per no fer-ho serà de 500 euros. També per als camioners s'habilitaran zones de descans on eren les antigues zones de peatge de l'AP-7.

A més, per millorar la fluïdesa del trànsit en l'operació tornada de diumenge, s'instal·laran més de 100 quilòmetres de carrils addicionals en sentit contrari a l'habitual a l'AP-7. Serà en sentit nord entre Sant Celoni i Montornès del Vallès, a l'AP-7/B-23 entre Vilafranca i Molins de Rei, a la C-32 nord entre Sant Andreu de Llavaneres i Montgat i a la C-32 sud entre Gavà i Cornellà de Llobregat, per augmentar la capacitat viària d'aquestes vies i trams.

Totes aquestes mesures estaran acompanyades per la campanya de controls d'alcoholèmia i drogues que faran els més de 1.000 mossos d'Esquadra que seran a les carreteres al llarg del cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.