L'empresari santcugatenc Xavier Pujol serà el nou president de PIMEC Vallès Occidental

El president de la consultoria en transformació digital Advanto serà nomenat en el càrrec el 21 de juny


  • Comparteix:

L'empresari santcugatenc Xavier Pujol / Foto: Cedida

L'empresari santcugatenc Xavier Pujol / Foto: Cedida

L'empresari santcugatenc Xavier Pujol agafarà el relleu de la presidència de PIMEC Vallès Occidental a finals d'aquest mes de juny, després que l'actual president, Josep Maria Catalán, hagi anunciat que deixarà el càrrec després de cinc anys per motius personals. Pujol, director de l'empresa Advanto i vicepresident de l'entitat al territori des del 2016, ha estat proposat com a president i serà ratificat en la pròxima junta directiva que es farà el 21 de juny.

Xavier Pujol destaca a Cugat Mèdia que entre els seus objectius hi ha la voluntat de practicar l'"activisme empresarial" i estar presents en les 23 demarcacions del territori per defensar els interessos que afecten el col·lectiu. A més, ressalta la necessitat d'escoltar el territori vallesà per traslladar els interessos, inquietuds i particularitats a PIMEC Catalunya i així defensar-los millor. A partir d'aquí, la finalitat serà "desplegar tot el que PIMEC treballa a escala global per fer-ho arribar al territori", ha explicat Pujol.

Pujol és un empresari santcugatenc i vallesà del sector dels serveis de les tecnologies de la informació (TIC). És soci-fundador i director de l'empresa Advanto de Sant Cugat del Vallès, una companyia especialista en consultoria en transformació digital, desenvolupament d'aplicacions de gestió empresarial i comunicació en línia.

L'empresari ha explicat que emprèn aquesta nova etapa amb "molta il·lusió" i ha afegit que "és un honor que hagin confiat en mi". Agafar el relleu "significa una responsabilitat, però també un repte", ha detallat l'empresari santcugatenc. I ha conclòs que afronta aquesta etapa "amb ganes de treballar i amb un equip que representa un relleu generacional, el qual afronta la realitat i el futur amb la proximitat que requereix".



Xavier Pujol

Significa una responsabilitat, però a la vegada és un repte que afronto amb molta il·lusió, amb ganes de treballar i amb un equip que estem configurant que representi un relleu generacional que afronti la realitat i el futur amb la proximitat que requereix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.