La Coordinadora d'AFES, descontenta amb la planificació de l'Ajuntament del material per a les festes de fi de curs

Fonts municipals argumenten que ha crescut la demanda de material i asseguren que s'està treballant per llogar-ne més


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una família en una festa a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu d'una família en una festa a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

La Coordinadora d'AFES de Sant Cugat lamenta que l'Ajuntament no doni 'resposta a la totalitat de les necessitats transmeses' pels centres escolars per celebrar les festes de fi de curs. L'associació assegura que en alguns casos s'ha reduït un 40% el material cedit. En un comunicat, la coordinadora es queixa que la resposta del govern va arribar el passat divendres: 'A dues setmanes de les primeres festes, algunes AFA no saben si podran acollir totes les famílies de la seva comunitat educativa, ja que el lloguer del material complementari es fa gairebé impossible amb tan poca antelació'. Davant d'aquestes queixes, fonts municipals consultades per Cugat Mèdia argumenten un 'augment de la demanda de material' durant aquestes dates, tant per part d'escoles com d'entitats; des del govern local s'està treballant per 'intentar llogar més material i donar una major resposta a totes aquestes demandes'.

Des de les AFA es queixen d'un "canvi de criteri en la cessió del material" i lamenten que "després de dos anys sense celebracions no es recupera el suport que es rebia de l'Ajuntament abans de la pandèmia". Així, la Coordinadora d'AFES critica "la manca d'organització en les comunicacions i la planificació del material disponible", així com el que consideren que és un "menysteniment que suposa per a la feina de les AFA".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.