Oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts per als casals d'estiu de Sant Cugat

L'Ajuntament pretén potenciar la igualtat d'oportunitats a l'estiu dels infants i joves


  • Comparteix:

Casal d'estiu, Pou Art

Casal d'estiu, Pou Art

L'Ajuntament de Sant Cugat obre una convocatòria d'ajuts per pagar activitats d'estiu a infants i joves per afavorir la igualtat d'oportunitats i la seva participació en activitats socioeducatives durant les vacances d'estiu escolars. Tot plegat està destinat a infants i adolescents empadronats i residents de la ciutat, nascuts entre el 2004 i el 2018.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 23 de maig de 2022 de manera telemàtica a la Seu electrònica o demanant cita prèvia de manera presencial a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC).

Les entitats incloses a les ajudes han formar part dels registres municipal o de la Generalitat o tractar-se de centres d'Educació Especial o bé, d'associacions de famílies de centres educatius de Sant Cugat. També s'engloben aquelles activitats organitzades a través de l'Ajuntament. Pel que fa als requisits específics previs per fer ús d'aquest servei es poden consultar a la web de l'Ajuntament, els quals tenen en consideració el reconeixement d'altres ajuts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.