Sant Cugat tindrà una nova escola de danses urbanes

La santcugatenca Sara Cartas obrirà en menys d'un mes l'escola Global Movement al Parc Central


  • Comparteix:

Sara Cartas a la seva futura escola de dansa de Sant Cugat / Foto: Cedida

Sara Cartas a la seva futura escola de dansa de Sant Cugat / Foto: Cedida

Global Movement és el nom de l'escola de danses urbanes que obrirà pròximament la santcugatenca Sara Cartas al Parc Central, molt a prop de l'estació de FGC. La seva intenció és inaugurar el centre coincidint amb l'inici dels casals i intensius d'estiu, ja que la majoria d'activitats que oferirà estaran dirigides a infants i joves. En aquest sentit, Cartas té previst centrar-se en les classes de hip-hop per a infants i joves i complementar aquesta oferta amb algunes classes dirigides al públic adult d'altres especialitats com, per exemple, la dansa del ventre.

La seva voluntat, a més, és que hi hagi un grup de competició de danses urbanes per a cada categoria. Per aconseguir-ho comptarà amb la col·laboració d'altres professors, però també té previst formar algunes de les seves antigues alumnes perquè puguin iniciar-se com a professores a Global Movement.

Més de 15 anys d'experiència

Amb només 30 anys d'edat, Sara Cartas ja té més de 15 anys d'experiència com a professora de dansa. La seva trajectòria va començar a l'Escola Sant Cugat, el centre on, segons diu, "va néixer el hip-hop a Sant Cugat". A continuació, va fundar, juntament amb el seu company, la companyia The Basement Crew. Per acabar, aquests últims anys, ha donat classes a l'escola SCD Academy, l'antiga escola de balls de saló de Sant Cugat.

Tot plegat ho ha compaginat i ho seguirà compaginant amb la seva feina de mestra de primària i professora de llengua de secundària, a un centre d'Esplugues de Llobregat. "Com diu la meva mare, se'm gira feina", comenta, divertida, Cartas. "Però no em preocupa perquè em fa molta il·lusió", conclou.


Sara Cartas

La meva intenció a Global Movement és tenir un grup de competició per a cada categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.