L'Esplaiada es tanca amb un acte unitari que reivindica que la veu d'infants i joves s'escolti

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit a l'acte acompanyat de l'alcaldessa i els regidors de Joventut


  • Comparteix:

Unes 3.000 persones del món del lleure han participat aquest diumenge al migdia en l'acte unitari de l'Esplaiada, que ha servit per posar punt final a aquesta trobada d'esplais catalans que enguany s'ha celebrat a Sant Cugat. I s'ha tancat amb infants i joves damunt un escenari instal·lat al parc de Ramon Barnils, llegint un manifest que ha reivindicat que la veu d'infants i joves s'escolti, així com la importància que es valori la seva capacitat de decisió. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit a l'acte acompanyat de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i dels regidors de Joventut, Alba Gordó i Marco Simarro.

En acabat, l'alcaldessa ha valorat molt positivament la trobada, i el fet que Sant Cugat l'hagi acollit: "Estem molt contents d'haver tingut aquesta oportunitat d'acollir aquesta esplaiada amb tantíssims nens i nenes. I sobretot, agrair la feina de la regidoria de Joventut, i de totes les persones que en formen part que ho han fet possible. Perquè en aquest cas, la logística és imprescindible perquè això rutlli. I avui ens han transmès que tot ha anat molt bé. Per tant, jo, molt contenta d'aquesta oportunitat".

D'aquesta manera s'ha tancat un cap de setmana plagat de jocs, activitats, motxilles, fulards, sacs de dormir i, sobretot, moltes ganes de passar-s'ho bé i de retrobar-se després de les restriccions que va dur la pandèmia de la covid-19.




Mireia Ingla

Estem molt contents d'haver tingut aquesta oportunitat d'acollir aquesta esplaiada amb tantíssims nens i nenes. I sobretot, agrair la feina de la regidoria de Joventut, i de totes les persones que en formen part que ho han fet possible. Perquè en aquest cas, la logística és imprescindible perquè això rutlli. I avui ens han transmès que tot ha anat molt bé. Per tant, jo, molt contenta d'aquesta oportunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.