Sant Cugat ja s'encomana de l'esperit jove de l'Esplaiada

Centenars d'infants i joves participen des d'aquest divendres en aquesta activitat, que agrupa 61 esplais de 70 municipis catalans


  • Comparteix:

Joves de l'Esplaiada al parc de Can Vernet / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Joves de l'Esplaiada al parc de Can Vernet / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Centenars d'infants del lleure d'arreu de Catalunya ja campen per Sant Cugat amb motiu de l'Esplaiada, la Trobada General d'Esplais Catalans. La trobada, organitzada per l'Associació d'Esplais Laics i Progressistes de Catalunya (ESPLAC), s'allargarà fins diumenge i ha començat aquest divendres al parc de Can Vernet amb una recepció. Els participants de l'aplec, a banda de gaudir d'activitats durant tota la nit a les places i parcs de la ciutat, fan nit a La Unió i a l'institut Joaquima Pla i Farreras.



A l'Esplaiada, que coincideix amb el 40è aniversari de l'Esplac hi participen 61 esplais de més de 70 municipis del país, en la primera trobada d'aquestes característiques que se celebra des que es va declarar la pandèmia. Tot plegat servirà com a espai de reunió i enfortiment de vincles entre els diferents esplais i, sota el lema "la veu d'un infant és més gran que un elefant", reivindicarà la necessitat que les veus dels infants i joves siguin escoltades per acabar amb les pràctiques adultocèntriques que imperen a la societat.

Les activitats continuen aquest dissabte durant tot el dia, amb arribada general a les 9 h al parc de Can Vernet. Durant tota la jornada hi haurà activitats a les places i parcs de Sant Cugat. Diumenge, últim dia de la trobada, el jovent es posarà en marxa poc abans de les 9 h. A les 12.15 h, al parc de Ramon Barnils, tindrà lloc l'acte unitari, l'única proposta oberta a tota la ciutadania. De fet, aquesta iniciativa comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès. Tot plegat acabarà al voltant de les 16 h.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPLAIADA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.