L'Esplaiada s'instal·la a Sant Cugat fins diumenge

Més de 3.300 infants i monitors d'esplais de tot el país s'apleguen, des d'aquest divendres, a la ciutat


Temes relacionats

Més de 3.300 infants i joves d'arreu de Catalunya participaran a l'Esplaiada 2022 a Sant Cugat del 6 al 8 de maig ( 2/mai/22)

Els esplais catalans es retroben a Sant Cugat després de la pandèmia (11/abr/22)


  • Comparteix:

Imatge de l'Esplaiada 2018, a Martorell / Foto: Esplac

Imatge de l'Esplaiada 2018, a Martorell / Foto: Esplac

Més de 3.300 infants i joves d'una seixantena d'esplais de tot el territori català es reuneixen, aquest cap de setmana, a Sant Cugat. Es tracta de l'Esplaiada 2022, una trobada organitzada per l'Esplac que se celebra cada tres anys. Les activitats d'enguany, que s'iniciaran divendres a partir de les 19 h i acabaran diumenge a la tarda, giren al voltant del lema 'La veu d'un infant és més gran que un elefant', que reivindica la capacitat dels infants de prendre decisions sobre ells mateixos.

L'activitat més destacada de l'Esplaiada és l'Acte Unitari que tindrà lloc diumenge, a les 12.15 h, al Parc Ramon Barnils. Segons va explicar una de les organitzadores de la trobada a Cugat Mèdia, Carmen Alonso, es tracta d'"un acte obert a la ciutadania, que suposa la culminació de tot el cap de setmana i l'espai on es reivindica la veu dels infants i la seva capacitat de prendre decisions sobre ells mateixos".

En aquest acte, que aplegarà tots els esplais al parc de Ramon Barnils, es llegirà el manifest elaborat a partir d'un procés participatiu amb els infants i hi haurà l'actuació musical del grup d'animació familiar Ambauka.

CONSULTA AQUÍ TOTA LA INFORMACIÓ DE L'ESPLAIADA


Carmen Alonso

Serà una activitat obert, de culminació del cap de setmana, i és on reivindicarem el missatge de l'Esplaiada, que és la veu dels infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.