Els regidors podran delegar el vot o votar telemàticament en cas de baixa

El ple ha aprovat per unanimitat el canvi en el ROM que introdueix aquesta opció en determinades situacions


  • Comparteix:

A partir d'ara es podrà delegar el vot o votar telemàticament al ple de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

A partir d'ara es podrà delegar el vot o votar telemàticament al ple de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els càrrecs electes podran delegar el vot o assistir i votar telemàticament al ple. Així es recollirà al Reglament Orgànic Municipal (ROM) després que el ple municipal hagi donat llum verda a la introducció d'aquesta opció per a casos de baixa per malaltia, maternitat, paternitat i adopcions, entre d'altres. El canvi ha comptat amb el treball, el consens i l'aprovació de tots els grups municipals.

ESCOLTA-HO

La tinenta d'alcaldia de Bon Govern i Transparència, Lourdes Llorente, ha explicat que es tracta d'incorporar "una mirada adaptada als temps que vivim", com ja han fet altres administracions. Una visió compartida pels grups de l'oposició, que també s'han felicitat per aquest acord.

La nova opció per als regidors s'introdueix per a casos d'excepcionalitat i s'ha de sol·licitar com a mínim dos dies hàbils abans de la sessió plenària. A més, requereix l'autorització de l'alcaldia, tot i que no es pot denegar si es compleixen els requisits establerts.




Lourdes Llorente

Necessitem una mirada adaptada als temps que vivim. Gràcies a la secretària hem pogut adaptar aquesta mirada com ja han fet altres administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.