Una 'casa al carrer' al pati de l'escola la Floresta per reflexionar sobre els rols de génere a la llar

El projecte, amb motiu del 8M, estarà instal·lat fins aquest dimecres


  • Comparteix:

La casa al carrer al pati de l'Escola La Floresta / Foto: AFA La Floresta

La casa al carrer al pati de l'Escola La Floresta / Foto: AFA La Floresta

La comissió feminista de l'AFA de l'escola La Floresta ha instal·lat al pati del centre 'La casa al carrer', un projecte amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Es tracta d'una iniciativa amb què han simulat una casa amb material recollit d'arreu que vol posar sobre la taula un debat entre les famílies sobre les tasques de la llar i del quotidià, i fer que es generin preguntes sobre qui fa què. La mostra es podrà veure fins al dimecres.

A aquesta exposició s'hi pot trobar una cuina, una sala d'estar, un dormitori, un despatx, un lavabo i una terrassa. Cada zona de la casa té un qüestionari, creant així una mena de circuit. També, en horari lectiu, els alumnes respondran un formulari sobre el projecte.

La membre de l'AFA Carola Alegre ha explicat a Cugat Mèdia que han volgut crear un espai on les famílies "puguin reflexionar sobre com funciona una casa" i on sorgeixin preguntes reivindicatives, com ara qui neteja el lavabo, qui fa la compra o qui cuida més el seu aspecte.


Carola Alegre

Hem muntat una casa al pati de l'escola amb les diferents estances: el dormitori, la cuina, el menjador, la terrassa, un despatx i un lavabo. Hem fet tota una sèrie de preguntes a cada espai sobre coses del quotidià, una mica perquè la gent reflexioni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.