Cugat Mèdia celebra el Dia Mundial de la Ràdio aquest dimecres amb un especial del 'Connectats' des de La Unió

El programa es farà amb públic en directe de les 16 h a les 19 h i tindrà convidats Antoni Bassas, Mariola Dinarès i Rosa Badia


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia no faltarà a la cita anual per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, que és aquest 13 de febrer, i ho farà amb un programa especial en directe i amb públic. Dimecres vinent, 16 de febrer, el programa de la Xarxa 'Connectats' (16 h-19 h) deixa els estudis del carrer de la Plana de l'Hospital per la Sala Clavé del Teatre la Unió. Les tres hores estaran dedicades a la ràdio amb convidats que en saben molt com els periodistes Antoni Bassas, Mariola Dinarès i Rosa Badia. També hi participaran els Amics de la UNESCO-Sant Cugat, la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, i el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler. Per assistir-hi de públic, cal inscriure's prèviament enviant un correu a connectats@cugat.cat, i si l'aforament no s'omple, es podrà entrar sense inscripció.

El programa especial, que presenta Carme Reverte, girarà tot al voltant de la ràdio des del punt de vista nostàlgic, però també amb la mirada posada al futur i els reptes en el camp de la innovació que ha d'afrontar, com poden ser els podcasts.

La benvinguda al 'Connectats' la faran els Amics de la UNESCO-Sant Cugat -ja que el Dia Mundial de la Ràdio es va instaurar fa 10 anys la UNESCO a tot el món-, al costat de la directora Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, i el primer tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, Pere Soler.

Posterioment, hi haurà una tertúlia amb alguns directors de les ràdios locals que elaboren cada dia el 'Connectats'.

El programa comptarà amb tres entrevistes a tres periodistes amb una dilatada experiència a la ràdio. Per un costat Antoni Bassas, actualment al 'Diari Ara', però que va estar molts anys a Catalunya Ràdio; també hi serà Rosa Badia, directora del programa 'Tot és comèdia' de Ràdio Barcelona-Cadena SER; i Mariola Dinarès, presentadora del programa 'Popap' de Catalunya Ràdio.

També hi haurà una actuació musical en directe, el cantant badaloní Willio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.