El certificat Covid impulsa la vacunació al CAP de Valldoreix

El centre administra primeres, segones i terceres dosis, però cal demanar cita prèvia


  • Comparteix:

La campanya de vacunació contra la Covid-19 continua en marxa, i un dels centres on es pot rebre la vacuna és el CAP de Valldoreix. Aquí s'hi administren primeres, segones i terceres dosis, però sempre havent demanat hora abans. Per tant, entre les persones de la cua, n'hi ha que venen a posar-se la dosi de reforç i d'altres que es vacunen per primera vegada. A alguns, la necessitat d'ensenyar el certificat Covid a la restauració i gimnasos els ha fet decidir.

És el cas d'Eduard Odgés, que ho ha explicat tan bon punt ha sortit del CAP: "és la primera dosi i bàsicament, me l'he ficat per obligació. Perquè si no, no em deixaven entrar a gimnasos i restaurants". Un altre cas és el de José Campos, que s'ha decidit per preocupació: "he vist que tot plegat anava a pitjor i diuen els metges que si no te la fiques, pot ser greu. És per això que he decidit vacunar-me".

Entre les persones que rebien la segona dosi hi havia Anna Paytuví, que ha comentat que es va vacunar amb Janssen i que ara havia de posar-se una dosi de reforç. El mateix ha passat a la Corina: "primer em van posar la Janssen, i ara m’han posat la Moderna. Ha sigut una punxada molt ràpida, i bé. M’he d’esperar deu minuts per si tinc alguna reacció, però de moment no n’he tingut cap".

La directora del CAP Valldoreix, Montse Gavagnach, ha confirmat que la mesura del certificat Covid s'ha fet notar: "ha sigut un 'boom'. El certificat vacunal obligatori per entrar a restaurants, bars i gimnasos ha fet que l'afluència de primeres dosis hagi sigut desorbitada".

A la Regió Sanitària Metropolitana Nord, només es vaccina sense cita a la Fira de Barcelona i a La Maquinista.















Anna Paytuví

Em van vacunar amb Janssen i havia de posar-me una dosi de reforç i me l’he vingut a posar

Corina

Primer em van posar la Janssen, ara m'han posat la Moderna. Ha sigut una punxada molt ràpida, i bé. M'he d'esperar deu minuts per si tinc alguna reacció, però de moment no n'he tingut cap

Eduard Odgés

És la primera dosi i, bàsicament, me l'he ficat per obligació, perquè, si no, no em deixaven entrar a gimnasos, restaurants, etc.

José Campos

He vist que anava a pitjor i ja diuen els metges que si no te la fiques, pot ser greu. Per això, he decidit vacunar-me.

Montse Gavagnach

El certificat vacunal obligatori per entrar a restaurants, bars i gimnasos ha fet que l'afluència de primeres dosis hagi sigut desorbitada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.