ToGrowfy inaugura noves oficines a Esadecreapolis

L'empresa santcugatenca necessitava més espai després del creixement dels últims anys, i poder agrupar tots els departaments


  • Comparteix:

Els treballadors de l'empresa ToGrowfy a la celebració d'aquest dijous / Foto: ToGrowfy

Els treballadors de l'empresa ToGrowfy a la celebració d'aquest dijous / Foto: ToGrowfy

L'empresa santcugatenca ToGrowfy ha inaugurat noves oficines a Esadecreapolis, el parc empresarial d'innovació i coneixement d'Esade. La companyia ha crescut i necessitava més espai i poder tenir tots els departaments junts. Aquesta inauguració, a més, coincideix amb l'aniversari dels 20 anys de la secció d'assessorament fiscal, i els 15 anys de la direcció financera externa.

ToGrowfy es dedica a localitzar recursos perquè les empreses financin els seus projectes, ajuda a administrar-los bé i a fer que la informació clau pel que fa als números arribi a la direcció de la companyia per tal que aquesta prengui decisions correctes, tal com explica la CEO de l'empresa, Argelia Garcia, en aquesta entrevista a Cugat Mèdia. L'any 2018 va guanyar el premi Frankinorte, de l'Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF), a la franquícia més innovadora.

En aquests moments, ToGrowfy compta amb oficines a Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Madrid i Saragossa. La companyia preveu l'obertura de noves oficines en els pròxims mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.