El Pàdel x La Marató preveu batre rècords d'inscripció i recaptació aquest any

La cinquena edició del torneig solidari, que es tornarà a disputar al Pàdel Indoor DiR Sant Cugat, se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de desembre


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de la tercera edició del Pàdel x la Marató / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge d'arxiu de la tercera edició del Pàdel x la Marató / Foto: Cugat Mèdia

El torneig solidari Pàdel x la Marató es disputarà els dies 17,18 i 19 de desembre i enguany espera batre el rècord d'inscripcions i de recaptació. De moment ja han superat les inscripcions de l'última edició, la del 2019, ha explicat a Cugat Mèdia el responsable del torneig, Toni Foixench. La cinquena edició del torneig es tornarà a disputar al Pàdel Indoor DiR Sant Cugat.

L'objectiu del torneig és buscar que els jugadors de pàdel s'impliquin en la causa solidària i aportin diners per a la Marató de TV3, apunta Foixench.

El torneig està dividit en dues fases. Divendres i dissabte es disputarà la fase de grups, mentre que diumenge es jugarà la fase eliminatòria, on es determinaran els guanyadors. En l'edició d'enguany hi haurà sis categories: masculí, femení, junior -fins als 15 anys-, mixt, adaptat -un jugador de la parella juga amb cadira de rodes- i inclusiu -persones amb discapacitat intel·lectual-.

Foixench es mostra molt content per la celebració del torneig perquè "el 100% de la recaptació va a la Marató, i això ens enorgulleix poder dir-ho així, tot és 100% solidari".

Les inscripcions es poden realitzar a través de l'aplicació mòbil Pàdel x la Marató i tenen un preu de 25 euros per categoria -15 en el cas de la junior-, 40 euros si t'inscrius en dues categories.

L'edició d'enguany compte amb el suport de Fluidra, Solideo i DiR, a més de la col·laboració de Special Olympics Catalunya.








Toni Foixench

Aquest any tenim previst, de fet ja hem superat les inscripcions de l'any passat, o sigui de fa dos anys i, per tant, batrem rècords d'inscripció i tant de bo de recaptació.

Toni Foixench

És un torneig on l'objectiu és buscar el punt solidari del pàdel, volem que la gent se solidaritzi amb un esdeveniment solidari refent a Catalunya, com és la Marató de TV3 i, el que busquem amb aquest esport que es practica tant aquí a Sant Cugat és buscar aquesta implicació, el motiu és aquest recaptar diners per la Marató.

Toni Foixench

El 100% de la recaptació va a la Marató, és a dir tot els diners que entren, surten a la Marató i això ens enorgulleix poder dir-ho així, tot és 100% solidari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.