Les entitats de pau homenatgen Arcadi Oliveres

L'acte de record de l'activista serà el 10 de novembre a Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Arcadi Oliveres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'Arcadi Oliveres / Foto: Cugat Mèdia

La Unipau, Justícia i Pau, la Fundipau i el Centre Delàs d'Estudis per la Pau s'uneixen en un homenatge a l'activista santcugatenc Arcadi Oliveres, mort l'abril passat. El memorial serà aquest dimecres 10 de novembre a Fabra i Coats de Barcelona, a les 18.30 h, amb un acte obert a la ciutadania que vol ser un espai de trobada del moviment per la pau i la justícia social, al qual Oliveres va estar estretament vinculat.

Durant l'acte, familiars, amics i companys del moviment per la pau dedicaran unes paraules pel seu record i aproparan la vida, tasca i persona d'Arcadi Oliveres.

Entre d'altres distincions, Arcadi Oliveres ha rebut a títol pòstum la Medalla d'Or de la Generalitat i ha estat nomenat Fill predilecte de Sant Cugat.

Distincions que reconeixen una llarga trajectòria vinculada als moviments de pau que la humanista Jèssica Sotodosos, membre de Cugat Mèdia, repassa en el seu Treball de Final de Grau (TFG) a través de la història de la Unipau.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.