Una Marxa Infantil per al record

La tradicional cita ha deixat enrere la pandèmia i ha viscut una edició sense incidents i amb bon temps


Temes relacionats

La 62a Marxa Infantil, en imatges (17/oct/21)


  • Comparteix:

La Marxa Infantil ha viscut amb força la seva 62a edició. Les 650 parelles que han participat enguany han pogut gaudir d'aquesta cita, una de les més tradicionals i multitudinàries de la ciutat, després que l'any passat la pandèmia obligués a cancel·lar-la per primera vegada. I això s'ha fet notar; organització, participants i famílies han celebrat que la Marxa hagi pogut tornar a la serra de Collserola amb normalitat, només alterada per les mascaretes a la sortida i la tornada del recorregut. Així, la Marxa Infantil s'ha disputat de nou a la tardor, i s'ha desenvolupat sense incidents i amb bon temps.

Des de primera hora del matí, el sol ha acompanyat aquesta cita, que ha donat el tret de sortida a les 9 hores de la mà del regidor d'Esports, Francesc Carol, acompanyat d'altres membres del consistori i del Club Muntanyenc Sant Cugat, organitzador de l'esdenveniment des de fa més de 60 anys.

Carol ha tallat la cinta que ha donat el tret de sortida a una edició en què per primera vegada ha arrencat amb un infant amb mobilitat reduïda, acompanyat de diversos voluntaris i les primeres parelles.



La Marxa s'ha desenvolupat durant tot el recorregut sense incidents. Els marxaires han passat per espais tan emblemàtics del parc com Torre Cendrera, la masia de Can Coll i el Pi d'en Xandri.



El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, s'ha mostrat especialment agraït en poder tornar a celebrar aquesta prova, que de cara a l'any vinent repetirà convocatòria també a l'octubre. Bendinelli, però, creu que aquesta ha estat la seva última edició.

Un sentiment de retrobament també compartit per famílies i participants, que també han tornat a la cita amb moltes ganes.






Francesc Carol

Molt contents que sigui també una marxa més integradora, que permet que nens amb mobilitat reduïda també hi puguin participar. I contents també perquè es faci a l’octubre, almenys per part meva: jo estava acostumat quan era petit a fer-ho a l’octubre

Silvano Bendinelli

De les que he organitzat jo com a coordinador de la marxa, des del 2008, ha estat la més tranquil·la i la més satisfactòria, encara que el nombre de participants per tema de seguretat hagi estat inferior. Estic molt content

Participants i mares

Em fa molta il·lusió participar-hi, perquè a més vaig amb el meu millor amic - Jo no l’he fet mai i he vist que hi ha molta gent - Molt bé, hem fet amics! - Jo crec que hem estat tota l’estona al mateix ritme - Hem anat fent el seguiment per l’aplicació que ens han facilitat, que està superbé. Quan hem vist que eren a l’últim control, passeig Gaudí, els hem rebut i cap aquí. I reviure la infantesa una mica, també



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.