Tot a punt per a la Marxa Infantil d'aquest diumenge

650 parelles d'infants faran un recorregut circular de 10 quilòmetres i mig


  • Comparteix:

Imatge de l'última Marxa Infantil que es va celebrar a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'última Marxa Infantil que es va celebrar a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Després d'un any de suspensió per la pandèmia, aquest diumenge torna la Marxa Infantil organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat. En aquesta edició, que ja és la 62a, 650 parelles d'infants de 7 a 12 anys faran un recorregut circular de 10 quilòmetres i mig, que començarà i acabarà al Parc de Ramon Barnils. Com és habitual, els participants es dirigiran pels carrers de Sant Cugat cap al Parc Natural de Collserola, i passaran per punts tan emblemàtics com el Pi d'en Xandri, l'Escola Avenç o la masia de Can Coll.

Els primers a començar a caminar ho faran a partir de les 9 h i arribaran cap a les 12 h, mentre que els últims a sortir ho faran a les 10.40 h i acabaran cap a les 14 h. Tant a la sortida com a l'arribada, els participants hauran de dur posada la mascareta, que es podran treure durant el recorregut.

FAQ: TOT EL QUE HAS DE SABER DE LA 62a MARXA INFANTIL

LES AFECTACIONS DE TRÀNSIT DE LA MARXA INFANTIL

El recorregut de la Marxa Infantil / Foto: Club Muntanyenc
El recorregut de la Marxa Infantil / Foto: Club Muntanyenc

A més, tots els participants duran un xip que permetrà localitzar-los en tot moment a través de l'app Livetrail. L'objectiu és que les famílies coneguin la ubicació dels participants i no s'acumuli tothom a l'hora de recollir-los al Parc de Ramon Barnils.

10 CONSELLS PER FER UNA BONA MARXA INFANTIL

Una Marxa solidària
El Club Muntanyenc enguany destinarà un euro del cost de la inscripció de cada participant al Fons Social Valldoreix-Sant Cugat, una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica a fer préstecs sense interessos per a persones que travessen dificultats econòmiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.