Les inscripcions per a la Marxa Infantil s'obren aquest dimecres

L'activitat serà el 17 d'octubre i la participació està limitada a 800 parelles


  • Comparteix:

Aquet és el recoregut de la Marxa Infantil de 2021 / Foto: Club Muntanyenc

Aquet és el recoregut de la Marxa Infantil de 2021 / Foto: Club Muntanyenc

Sant Cugat recupera una de les seves activitats més tradicionals després que l'any passat s'hagués hagut de suspendre per la pandèmia. La Marxa Infantil se celebrarà el pròxim 17 d'octubre, o bé el 24 si aquell dia hi ha algun inconvenient. La ruta organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat serà possible aquest 2021 després de dos ajornaments i una suspensió l'any passat. Això sí, serà amb mesures sanitàries i limitacions. A partir d'aquest dimecres 15 de setemebre, i fins el dia 30 del mateix mes, s'obre el període d'inscripcions.

D'entrada, el nombre de participants serà de 1.600 com a màxim; es formaran, doncs, 800 parelles. La sortida es farà de manera esglaonada des del parc de Ramon Barnils, a partir de les nou del matí i fins a les onze menys deu, ja que es deixarà una distància d'un minut i mig entre grups de 10 participants. A partir d'aquí, començaran un recorregut circular d'uns 10 quilòmetres i mig que acabarà també al parc de Ramon Barnils.

La Marxa Infantil és una de les cites més multitudinàries de la ciutat, i per tant s'haurà d'assegurar que els infants la fan amb la màxima seguretat. És per això que caldrà dur mascareta en els moments de l'arribada i la sortida. El president del Muntanyenc, Silvano Bendinelli, ha explicat que els participants duran un xip que permetrà saber on es troben. L'objectiu és que les mares i pares sàpiguen per on van, de manera que no s'acumulin a l'hora d'anar-los a buscar.

Els infants d'entre 7 i 12 anys que hi vulguin participar hauran de fer la inscripció entre el 15 i el 30 de setembre.

INSCRIU-TE AQUÍ



Silvano Bendinelli

Tot es controla a través d’un xip. A través d'aquest xip sabrem la posició de cada participant, i també els pares ho podran mirar a través d’una aplicació o una web, per saber a quin punt que ha passat del control està



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.