El rocòdrom de Flashh Barcelona obre les portes a Sant Cugat als amants de l'escalada en bloc

Aquest espai de 2.000 metres quadrats està dedicat en exclusiva a la pràctica d'aquesta disciplina esportiva


  • Comparteix:

Una nena, realitzant la modalitat del bouldering, a 'Flashh Barcelona' / Foto: Roger Soto. 'Flashh Barcelona'

Una nena, realitzant la modalitat del bouldering, a 'Flashh Barcelona' / Foto: Roger Soto. 'Flashh Barcelona'

Sant Cugat compta des d'aquest mes amb un nou espai per als amants de l'escalada. Es tracta de Flashh Barcelona, un espai de 2.000 metres quadrats dedicats de manera integral al 'bouldering', un tipus d'escalada que es realitza sense cordes ni arnés amb un matalàs a terra per evitar caigudes. Aquest rocòdrom es troba al número 12 del carrer de Vic i s'inspira en un centre de les mateixes característiques inaugurat a Hamburg l'any 2014.

Una altra modalitat que s'hi pot practicar és el 'flux', un concepte creat des de Flashh i que barreja disciplines com el 'parkour', el 'Ninja Warrior' i el 'bouldering'. Totes aquestes modalitats tenen com a objectiu superar una sèrie de circuits amb obstacles marcats amb colors. Si el participant cau a terra en algun moment haurà de tornar a començar el circuit.

El director de Flashh Barcelona, Roger Soto, ha explicat a Cugat Mèdia que actualment s'estan realitzant cursos tant per a infants com per a adults com a introducció a l'escalada. També es plantegen en un futur pròxim fer activitats per a escoles amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta modalitat esportiva en hores lectives.


Roger Soto

'Flashh' és un rocòdrom d'escalada en bloc. De fet ens diem 'Flashh Builder Sport'. El boulder o l'escalada en bloc es fa sense corda, sense arnés i amb un matalàs a terra



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.