Èxit de participació a la Festa Major Alternativa

La FMA, que enguany estava a la pista del Joan Maragall, comptava amb servei de barra i no exigia reserva prèvia d'entrada


  • Comparteix:

Una de les participants de la Batalla de penyes, després de la prova de la síndria / Foto: Cugat Mèdia

Una de les participants de la Batalla de penyes, després de la prova de la síndria / Foto: Cugat Mèdia

La Festa Major Alternativa (FMA) ha tornat amb força després d'un any de silenci obligat per la pandèmia. Tot i que algunes activitats, com el concurs de truites de la CUP, no s'han pogut celebrar, no hi han faltat ni la música, de la mà de Parakundé, Guineu i Panellet, ni la tradicional Batalla de penyes. A més, un espectacle infantil amb la Toli Clown i una activitat esportiva organitzada pel Casal Popular la Xesca, '3x3 de bàsquet', són dues de les novetats d'enguany, programades, entre altres coses, 'per apostar per un format d'oci diferent de la festa i al consum d'alcohol', segons ha explicat Enric López, un dels organitzadors de la FMA. Així doncs, la valoració general de la festa, que s'ha desenvolupat sense cap avís de violència masclista, ha estat molt bona i des de l'organització s'han mostrat 'molt satisfetes i molt orgulloses de com ha anat la feina'.

La Batalla de Penyes de la FMA, que enguany ha celebrat la seva 6a edició, ha comptat amb la participació de més de 50 persones, organitzades en una desena de penyes. Finalment, les 'Pachanga team' s'han proclamat vencedores després de sis proves entre les quals, les penyes, han competit per buidar una síndria amb unes dents de vampir o en una batalla de balls.



Totes les activitats de la FMA s'han celebrat a la pista de l'Escola Joan Maragall, en un recinte a l'aire lliure, però tancat i amb control d'accés. En aquest sentit, Enric López ha volgut destacar la rapidesa amb què s'han adaptat als canvis de mesures anti-Covid des de l'organització de la FMA. "Hem sigut un dels pocs espais que oferia servei de barra, respectant totes les mesures, i que no exigíem reservar entrada, sinó que només fèiem generar un codi QR", ha afirmat. Segons López, "això demostra que la forma de funcionar autogestionada i assembleària realment funciona".

Aquest diumenge a la nit ha continuat la festa a la pista del Joan Maragall amb l'última jornada del festival StQBlack d'enguany, amb les actuacions de Sergi Estella, Pol Cardona, Jodie Cash i Pubilles Ninja.






Enric López

En un context de pandèmia, hem sigut els únics que hem tingut servei de barra, respectant les mesures, i que no hem exigit reserva d'entrada anticipada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.