Els vins de l'Empordà arriben a Sant Cugat en format de màping interactiu

L'experiència sensorial VíVid InSòlit ha transportat el visitant a la Ruta del Vi DO Empordà


  • Comparteix:

El VíVid InSòlit té per objectiu mostrar detalls de la Ruta del Vi DO Empordà / Foto: Cugat Mèdia

El VíVid InSòlit té per objectiu mostrar detalls de la Ruta del Vi DO Empordà / Foto: Cugat Mèdia

Viatjar a les terres de l'Empordà sense sortir de Sant Cugat ha estat possible gràcies a la proposta del VíVid InSòlit, un màping interactiu d'uns 25 minuts de durada, que ha transportat els assistents a través de música, olors, sabors i, fins i tot, la tramuntana, a la Ruta del Vi DO Empordà. La iniciativa immersiva, que prèviament va visitar les ciutats de Barcelona i Vic, ha estat organitzada pel Club de Màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la participació del Celler Modernista i el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Les sessions, que s'han dividit entre divendres i dissabte, s'han dut a terme a l'espai del Celler Modernista de Sant Cugat i han comptat amb la visita d'una cinquantena de persones que han pogut gaudir d'una experiència sensorial integrada per diverses escenes. Les anècdotes i històries, explicades en primera persona per personatges reconeguts vinculats a l'Empordà, han permès que l'espectador conegués, de forma virtual, els secrets de la comarca gironina.



La responsable de la Ruta del Vi DO Empordà, Marta Rosas, ha ressaltat l'experiència i ha destacat la importància d'aquests actes "davant les dificultats per fer tast de vins a causa de la Covid-19". Rosas, segons ha avançat a Cugat Mèdia, que "esperen poder tornar a muntar l'itinerari a la ciutat".

Aquesta activitat forma part del programa d'accions promocionals que s'endega des de la Ruta del Vi DO Empordà per promocionar experiències enoturístiques que ofereixen més d'un centenar d'empreses i trenta-dos cellers de la DO Empordà als visitants.





Marta Casas

La iniciativa va néixer en ple confinament quan vam veure que no podríem realitzar tasts de vins a l'Empordà. Aquest projecte, que és itinerant, té per objectiu que el visitant pugui descobrir secrets sobre la ruta que no havia descobert fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.