S'obre la convocatòria del Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix

Les obres es poden presentar fins al 30 de juny a la Casa de la Vila de Valldoreix o al web de l'EMD


  • Comparteix:

Imatge del cartell promocional del concurs / Foto: EMD Valldoreix

Imatge del cartell promocional del concurs / Foto: EMD Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ja ha obert la convocatòria a adults, joves i infants per participar al Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix 2021. Les millors obres seran premiades amb 300 euros, en les categories adult i juvenil, i amb 100 euros en material de belles arts, en la categoria infantil. A més, el cartell seleccionat com a anunciador de la Festa Major rebrà un premi addicional de 200 euros. Les obres es poden presentar, fins al 30 de juny, a la Casa de la Vila de Valldoreix de forma presencial o de forma telemàtica, a través del web www.valldoreix.cat.

A més de la proposta gràfica, el document ha d'anar acompanyat de la informació personal de l'artista i, en cas que el concursant sigui menor d'edat, d'un permís de la mare, pare o tutor.

Pel que fa a les restriccions, les obres no poden anar signades i, a més, no hi pot participar cap persona o entitat que tingui una relació econòmica o laboral amb l'EMD Valldoreix. Tampoc s'acceptarà cap obra on quedin reflectits focs artificials, ja que a Valldoreix, per la seva proximitat amb el Parc Natural de Collserola, estan prohibits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.