L'Empordà i els seus vins arriben a Sant Cugat en forma de màping interactiu

El Celler Modernista acull aquest divendres i dissabte una experiència per transportar la música, les olors i els sabors de la Ruta del Vi DO Empordà


  • Comparteix:

Els vins de l'Empordà arriben a Sant Cugat aquest cap de setmana / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els vins de l'Empordà arriben a Sant Cugat aquest cap de setmana / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Viatjar a l'Empordà sense sortir de Sant Cugat. Aquesta és la idea del VíViD InSòlit, un màping interactiu, d'uns 25 minuts de durada, que transportarà els assistents a través de música, olors, sabors i, fins i tot, la tramuntana, a la ruta del vi DO Empordà. La proposta tindrà lloc aquest cap de setmana, entre divendres i dissabte, al Celler Modernista i es pot fer en grups de quatre persones com a màxim per un preu de quatre euros per persona. Les entrades es poden reservar i comprar en aquest enllaç.

Les sessions són divendres, de 16.30 h a 21 h i dissabte d'11 h a 21 h. Durant la visita l'espai serà ocupat únicament per les quatre persones com a màxim que hi participen i no cal cap dispositiu per viure l'experiència immersiva amb els cinc sentits. Personatges reals de l'Empordà explicaran anècdotes i històries en primera persona, hi haurà música d'artistes de la comarca com Sanjosex, Mazoni i La Ludwig Band i un tast de dos vins, un blanc i un negre, DO Empordà.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.