El Circ Universal planta la carpa per primer cop a Sant Cugat

Les funcions, disponibles del 7 al 23 de maig, combinen circ tradicional amb hologrames


  • Comparteix:

El Circ Universal, amb gairebé 100 anys d'història, ha plantat, per primera vegada, la seva carpa a Sant Cugat del Vallès. Del 7 al 23 de maig els santcugatencs podran assistir, al Parc de l'Arborètum, a l'espectacle Etheria, que combina el circ tradicional amb la tecnologia 3D. Trapecistes, malabaristes, acròbates i pallassos comparteixen pista, en aquest circ, amb tota mena d'animals en holograma 3D.

Segons ha explicat la directora del Circ Universal, Loredana Marton, s'han adaptat per complir les mesures anti-Covid al 100%. "Tenim dispensadors de gel, mascaretes obligatòries, distància de seguretat a la graderia i dels 600 seients que hi ha normalment, només n'ocupem el 50%", ha assegurat la directora.




Loredana Marton

Trapecistes, malabaristes, acròbates, pallassos, animals en holograma 3D i llancem un missatge per aturar l'escalfament global i perquè els nens entenguin que ja no hi ha circs amb animals. Si volen veure animals, a la nostra pista podran veure 'animals de llums', com els anomenem nosaltres, que són animals amb hologrames 3D.

Loredana Marton

Les mesures Covid les complim al 100%. Tenim dispensors de gel, mascaretes obligatòries, distància de seguretat a la graderia, deixem files lliures i dels 600 seients que hi ha normalment, només n'ocupem el 50%, que són 300.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.