Marea Blanca insistirà en crear una Taula per la Salut a Sant Cugat

Es tracta d'un espai on la ciutadania tindria accés directe a la informació sobre la gestió de l'atenció primària


  • Comparteix:

L'organització Marea Blanca en una concentració de defensa de la santitat pública a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'organització Marea Blanca en una concentració de defensa de la santitat pública a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Marea Blanca Sant Cugat demanarà al govern de Sant Cugat la creació d'una taula municipal per la salut. Aquest espai haurà de garantir l'accés a la ciutadania a la informació sobre la gestió de l'atenció primària a la ciutat. Els integrants d'aquesta plataforma ho han acordat per unanimitat en una assemblea que ha aplegat una trentena de persones i que tenia com a tema principal la crida a la mobilització per defensar la qualitat de l'atenció primària.

La petició, recorda Marea Blanca, ja s'havia formulat oficialment en la reunió que l'organització va mantenir amb la regidora de Salut, Gemma Aristoy, i la responsable de l'àrea de Ciutadania, Anna Soler. Tot i això, segons ha explicat la membre del col·lectiu Assun Reyes a Cugat Mèdia, "encara no hem tingut resposta".

A més, Reyes ha posat èmfasi en la urgència de la constitució d'aquesta taula des que va començar la pandèmia i ha declarat que la ciutadania no només vol informar-se, "sinó que a més vol formar part de la solució". "Pensem que la ciutadania pot opinar i ha d'opinar sobre les prioritats i sobre les mesures que es van prenent per sortir d'aquest pou on estem ficats", ha reflexionat.


Assun Reyes

Des que va començar la pandèmia pensem que s'ha fet urgentíssima la constitució d'aquesta taula. Perquè no només volem saber com s'estan fent les coses, com estan els nostres professionals i què es plantegen fer, sinó que a més volem formar part de la solució del tema. Pensem que la ciutadania pot opinar i ha d'opinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.