Els Reis Mags anuncien que cap infant es quedarà sense regals tot i que no hi hagi Cavalcada

Ses Majestats s'han informat a través de Cugat Mèdia sobre l'estat de la pandèmia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Reis Mags han enviat un missatge als infants de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els Reis Mags han enviat un missatge als infants de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els Reis Mags s'han informat de l'estat de la pandèmia a Sant Cugat a través de Cugat Mèdia i, en agraïment a les milers de cartes que reben cada any els dies abans de la Nit de Reis, han enviat per primer cop una carta a tots els nens i nenes de Sant Cugat. A la carta anuncien que, tot i no poder fer la Cavalcada tradicional de cada any, a causa de la Covid-19, cap infant es quedarà sense regal i, també han aprofitat per agrair-los l'esforç que han fet quedant-se a casa, portant la mascareta, rentant-se les mans i mantenint la distància.

Ses Majestats també ha anunciat una nova trobada virtual amb tots els infants de la ciutat: el 5 de gener a les vuit del vespre al mateix canal de Youtube de l'Ajuntament, on es podrà veure l'entrega de les claus de la ciutat que l'alcaldessa, Mireia Ingla, els farà. A més, els Reis han assegurat a la carta que l'alcaldessa els ha signat un permís especial per poder viatjar fins a Sant Cugat la Nit de Reis, tot i les restriccions i el toc de queda.



Els tres Reis també han volgut fer una menció especial a totes les activitats que es podran fer aquest Nadal amb motiu de la seva visita. La més especial és la del Campament Reial que s'instal·larà al Claustre del Monestir entre el 2 i el 5 de gener. Allà, els infants podran visitar els Patges Reials i entregar les cartes dels Reis Mags a les bústies reials. Per fer-ho, caldrà reservar dia i hora en línia, a través de la pàgina web de l'Ajuntament.

Els horaris de visita per al Campament Reial al Claustre del Monestir seran els següents:

Dia 2: de 16:30 a 21 h
Dia 3 i 4: d'11 a 14:30 h i de 16:30 a 21 h
Dia 5: d'11 a 14:30 h

També n'hi haurà d'altres patges repartits en diferents punts de la ciutat, i pels quals també s'haurà de demanar cita.

Patges Reials al Teatre de Mira-sol. Diumenge 3 de gener, de 17 a 20:30 h i dilluns 4 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h
Patge Reial a la plaça de Barcelona. Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h
Patge Reial a la plaça del Coll. Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h
Patge Reial a la plaça de les Rabassaires. Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20:30 h

A més, perquè cap infant es quedi sense enviar la seva carta als Reis Mags, hi haurà bústies reials per tot Sant Cugat: al Casal Torreblanca, a la Casa de Cultura, al Xalet Negre, a la Casa Aymat, a Can Maristany, al Casal de Mira-sol, al Casino de la Floresta i al Casal de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.