Valldoreix substitueix la Cavalcada per una passejada dels tres Reis en cotxes descapotables

Passaran per tots els barris del districte a 20 km/h sense aturar-se per saludar els infants a les portes i balcons de casa seva


  • Comparteix:

No hi haurà Cavalcada tradicional aquest any / Foto: Cugat Mèdia

No hi haurà Cavalcada tradicional aquest any / Foto: Cugat Mèdia

Valldoreix no viurà la tradicional Cavalcada de la Nit de Reis el proper 5 de gener, seguint les últimes recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar les aglomeracions i contagis de la Covid-19. Tot i la pandèmia, els tres Reis Mags no deixaran de passar per Valldoreix i visitaran a tots els infants de l'EMD, fent una passejada sobre tres cotxes descapotables que començarà a les 17.30 h al barri d'Aqualonga, recorrent 60 km dels carrers de la zona.

El passeig reial permetrà que ses majestats puguin saludar a tots els nens i nenes que surtin a les portes o balcons de les seves cases per veure'ls. Els tres Reis Mags no pararan en cap moment la seva marxa, que recorreran a 20 km/h, però sí que passaran per tots els barris de Valldoreix.

Per evitar les aglomeracions no es donarà a conèixer ni el punt de sortida dels vehicles que transportaran als reis Melcior, Gaspar i Baltasar ni tampoc el recorregut exacte que faran. El que sí que es farà serà facilitar la localització del pas dels tres Reis pels carrers de Valldoreix amb un cotxe sonoritzat, amb cançons tradicionals nadalenques, que precedirà el seguici reial anunciant l'arribada de ses Majestats.

Els que tampoc faltaran a la cita anual amb els infants de Valldoreix són els patges de ses Majestats. Enguany, s'instal·laran sis campaments on un emissari dels tres Reis d'Orient serà l'encarregat de recollir cada una de les cartes als Reis Mags. Totes les carpes comptaran també amb vigilants que vetllaran perquè es compleixin totes les mesures sanitàries per evitar els contagis de la Covid-19. Les carpes dels patges reials estaran de 17 a 19 h a:

- Aparcament CAP-Valldoreix (Diumenge 3 de gener)
- Plaça de les Ones (Dilluns 4 de gener)
- Plaça Hortet Solé-Colònia Montserrat (Dilluns 4 de gener)
- c/Fra Lluís de Lleó-Ca n'Enric La Miranda (Dilluns 4 de gener)
- Aparcament c/Castellot (Dilluns 4 de gener)
- Plaça Maria Sabater (Diumenge 3 de gener i Dilluns 4 de gener)
- Plaça del Casal de Cultura (Diumenge 3 de gener i Dilluns 4 de gener)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.