Aturat un desnonament a Sant Cugat

El Sindicat de Llogateres havia convocat una concentració, però les negociacions han permès suspendre el llançament


  • Comparteix:

Imatge de l'immoble / Foto: Google Maps

Imatge de l'immoble / Foto: Google Maps

La Núria i la seva família es podran quedar, de moment, a casa seva. Segons els Sindicat de Llogateres de Sant Cugat, el desnonament previst per aquest dimarts ha quedat aturat gràcies a les negociacions prèvies i a la pressió social, ja que el col·lectiu havia fet una crida per evitar el desallotjament de la família. Els afectats estan a l'espera de la comitiva judicial per confirmar en quines condicions ha quedat aturat el desnonament, ja que han interposat contra els propietaris una querella per frau processal a la qual es demanaven mesures cautelars. (seguirà ampliació)

Fa més de 30 anys que la família de la Núria viu al carrer d'Oceà Glacial, a Valldoreix. Ho fan amb un contracte indefinit de lloguer antic que va signar la besàvia, pel qual paguen 275 euros.

Segons ha explicat la Núria a Cugat Mèdia, ara els propietaris, que viuen al pis de baix, volen l'immoble íntegre i per això han al·legat ruïna econòmica, un dels pocs motius per rescindir el contracte indefinit. Per això fan servir com a excusa, explica l'afectada, un conveni de reforma amb l'Ajuntament, ja que fa 18 anys es va desviar el torrent proper i es va convocar un concurs públic per a les obres de reforma de la casa per 80.000 euros.

La Núria explica que els propietaris han falsejat aquest conveni i han triplicat el pressupost per al·legar la ruïna, fet pel qual la família afectada ha presentat una querella. És la quarta demanda que interposen i demana com a mesura cautelar aturar el desnonament.

De fet, la Núria i la seva família, que recorden que tenen informes de serveis socials sobre el seu risc d'exclusió social, estan a l'espera de saber si el desnonament ha quedat ajornat o s'han acceptat les seves mesures cautelars.




Núria

L'Ajuntament va signar un conveni per una reforma de la casa i els propietaris el van falsificar triplicant el pressupost per presentar una demanda de ruïna econòmica per rescindir el contracte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estaria bé que s'exercís el epriodisme, potser anant a jutjats i demanant la resolució, potser preguntant a ambdues partes. La informació donada en aquest article és falsa.

Mar Torres Moliner. Enviat el 15/nov/21


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.