Repunt de grups escolars confinats a Sant Cugat: més del triple que fa una setmana

Hi ha 23 grups confinats, 16 més que fa una setmana, amb 539 estudiants i personal docent afectats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un grup d'infants a l'escola / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un grup d'infants a l'escola / Foto: Cugat Mèdia

23 grups de centres educatius a Sant Cugat estan ara mateix confinats, cosa que afecta 539 persones, entre alumnat i personal docent. Amb les xifres, facilitades pel departament d'Ensenyament, s'aprecia un repunt significatiu respecte a la setmana passada, quan hi havia només set grups confinats amb 169 afectats. Per tant, hi ha més del triple de casos que fa set dies.

L'escola amb més grups i persones confinades és el Viaró: nou grups i 236 estudiants i personal docent. També tenen grups confinats les escoles Olivera i la Farga, els instituts Angeleta Ferrer, Arnau Cadell, CAR, FP i Leonardo, l'institut-escola Catalunya i l'escola bressol Cavall Fort.

A Catalunya hi ha 827 grups estables confinats, el que suposa un 1,15%, i 19.916 persones afectades, entre estudiants i personal docent. Les xifres en el conjunt del país són lleugerament més baixes que fa una setmana, quan hi havia 885 grups confinats i 21.494 afectats.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.