'Pedra i Sang' es trasllada enguany al Teatre-Auditori amb una única funció

Ja es coneix el programa del Nadal a Sant Cugat, amb 300 de propostes


Temes relacionats

Sant Cugat viurà un Nadal diferent, però 'màgic', amb prop de 300 activitats ( 3/des/20)

Sant Cugat es queda sense Cavalcada de Reis, però Ses Majestats arribaran 'd'una manera diferent' ( 3/des/20)

El Quinto de Nadal se celebrarà enguany en directe per Youtube ( 3/des/20)


  • Comparteix:

L'assassinat de l'Abat Biure a mans de Berenguer de Saltells, tot un clàssic del teatre nadalenc de Sant Cugat / Foto: Localpres

L'assassinat de l'Abat Biure a mans de Berenguer de Saltells, tot un clàssic del teatre nadalenc de Sant Cugat / Foto: Localpres

La peça teatral més tradicional del Nadal a Sant Cugat, 'Pedra i Sang', abandona enguany els murs de la sala capitular del Claustre del Monestir a causa de la Covid-19. Això no vol dir, però, que no se celebri: la representació tindrà lloc amb una funció única a l'escenari del Teatre-Auditori. La història sobre l'assassinat de l'Abat Biure es podrà veure a l'equipament municipal el 22 de desembre a les vuit del vespre i les entrades tenen un cost de vuit euros.

CONSULTA AQUÍ LES ACTIVITATS DE NADAL

Malgrat les restriccions, enguany les entitats i l'Ajuntament oferiran unes 300 propostes als carrers de la ciutat. Les activitats culturals i familiars prendran bona part del protagonisme. Aquestes són algunes de les propostes que inclou la programació:

  • Concert de Nadal de l'Ateneu. Dijous 10 de desembre a les vuit del vespre.

  • Nadales itinerants al barri del Monestir - Sant Francesc. Dissabte 12 de desembre entre les dotze i les dues del migdia.

  • 'Murs', del Centre Delàs d'Estudis per la Pau i l'Agència Talaia. Una instal·lació que emula una doble tanca d'una frontera per criticar "l'Europa fortalesa". Dissabte 12 de desembre, amb performances cada hora entre les sis de la tarda i les nou de la nit.

  • 'Llach poeta', al Teatre de Mira-sol, amb Joan Berlanga i Albert Flores. Espectacle per recaptar fons per a La Marató de TV3. Dijous 17 de desembre a les vuit del vespre.

  • 'Improshow de Nadal', a l'espai Pere Grau de les Planes, a càrrec de Planeta Impro. Diumenge 20 de desembre a les 12 del migdia.

  • Escape room: 'El cas de la pizzeria Tomassi', a càrrec de l'OhFicina Jove i Tot Jugar per a joves de 12 a 18 anys. Dilluns 21 de desembre a les cinc de la tarda als Jardins del Monestir.

  • Karaoke de Nadal, a la plaça de Barcelona a càrrec de Dissidència Sònica. Divendres 25 de desembre a les set del vespre.

  • Ballada solidària de cultura popular d'arrel catalana, per recaptar fons per a La Marató de TV3. Diumenge 27 de desembre a les deu del matí a la plaça de l'U d'Octubre.

  • Concert de Valsos i Danses, al Teatre-Auditori a càrrec de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Dilluns 28 i dimarts 29 de desembre a les vuit del vespre.

  • Cinema en família: 'La Lur i l'Amets', als Cinemes Sant Cugat. Dissabte 2 de gener a tres quarts de quatre de la tarda i a dos quarts de sis.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.