Centres de dansa santcugatencs es manifesten per la reobertura d'aquests espais

La Tacones i Laura Esteve Centre de Dansa, presents aquest dilluns a la protesta contra el tancament d'aquest espais


  • Comparteix:

Laura Esteve Centre de Dansa abans de les restriccions / Foto: Cedida

Laura Esteve Centre de Dansa abans de les restriccions / Foto: Cedida

Centres de dansa de Sant Cugat com La Tacones i Laura Esteve Centre de Dansa se sumen a la protesta organitzada pel col·lectiu de Centres de Dansa de Catalunya contra el tancament de les seves escoles aquest dilluns. La manifestació tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a les deu del matí i seguint totes les mesures anti-Covid. Els centres de dansa també demanen un pla d'ajudes directes i línies de subvencions per a tots els que viuen de la dansa.

Sònia Romà, mestre de dansa clàssica i contemporània de Laura Esteve Centre de Dansa, ha explicat a Cugat Mèdia que "la situació és molt precària". Afegeix que no se senten amb el suport necessari perquè no hi ha cap paquet d'ajudes."Tanca, aguanta't i espera't", d'aquesta manera Romà mostra la indignació pel tancament dels centres.

"Nosaltres seguim tenint despeses com pagar el lloguer i el sous del personal de l'escola" argumenta Romà. "Si hi ha gent que no vol seguir en línia, totes aquestes quotes les deixaràs de cobrar". El col·lectiu de Centres de Dansa de Catalunya remarca que "és necessari demostrar que la dansa no només és segura, sinó que cura i és salut i benestar".






Sònia Romà

No hi ha cap recolzament. Si et diuen que tanquis, però tens un paquet d'ajudes, fantàstic; et pots acollir a alguna cosa. Però, clar, tanca, aguanta't i espera't... nosaltres seguim tenint despeses com pagar el lloguer i el sous del personal de l'escola. Si hi ha gent que no vol seguir en línia, totes aquestes quotes les deixaràs de cobrar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.