Exhaurides totes les reserves per donar sang aquest divendres a Sant Cugat

La segona jornada de donació d'aquest mes a la ciutat tindrà lloc al Casal Torreblanca


Temes relacionats

Una vuitantena de santcugatencs donen sang en la primera jornada de la campanya ( 3/nov/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una jornada de donació de sang a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una jornada de donació de sang a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat torna a acollir aquest divendres una jornada de donació de sang, la segona de les tres que el Banc de Sang i Teixits ha organitzat aquest mes a la ciutat. Tant la d'aquest divendres com la del proper 27 de novembre serà al Casal Torreblanca entre les deu del matí i les dues del migdia i de cinc de la tarda a nou del vespre. Totes les reserves per fer una donació ja estan exhaurides.

Per garantir la seguretat i complir amb les mesures sanitàries anti-Covid, es posa a disposició dels donants gel esterilitzant en arribar a l'espai, canvi de mascaretes i un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari. A més, també demanen que els assistents guardin la distància mínima d'un metre i mig amb la resta de persones.

Des del Banc de Sang i Teixits recorden que el coronavirus no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Des de l'inici de la pandèmia, s'han organitzat diverses campanyes de donació de sang arreu del territori per garantir les necessitats dels hospitals. A Sant Cugat, fins la d'aquest dimarts, quan se'n van sumar una vuitantena, s'han recollit ja més d'un miler de donacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.