Un centenar de persones protesta a Sant Cugat contra el desallotjament de la casa Buenos Aires de Vallvidrera

Arran Sant Cugat ha convocat la concentració a la plaça de l'U d'Octubre


  • Comparteix:

Imatge de la lectura del manifest a favor de la casa Buenos Aires de Vallvidrera / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la lectura del manifest a favor de la casa Buenos Aires de Vallvidrera / Foto: Cugat Mèdia

Prop d'un centenar de persones s'han reunit per protestar contra el desnonament de l’emblemàtica casa Buenos Aires de Vallvidrera. Durant la concentració, convocada per Arran Sant Cugat a la plaça de l'U d'Octubre, s'ha llegit un manifest a favor de la resistència de l'edifici modernista, que el passat dimecres va ser desocupat pels Mossos d’Esquadra. També s’ha cantat proclames contra els desallotjaments i el capitalisme.

La manifestació ha començat amb el desplegament de dues pancartes. En una es llegia "La Buenos Aires es defensa!", juntament amb el hashtag #EfecteBuenosAires, a través del qual s'ha donat suport a la causa aquests dies. A l'altre, "Casa Buenos Aires, ni privada ni estatal, autogestió comunal".

Un cop col·locades, s'ha llegit el manifest que ha secundat la protecció de la casa, s'ha queixat dels desnonaments i ha criticat la gestió de la crisi sanitària.

Alba Guerrero, militant d'Arran Sant Cugat i encarregada de llegir l'escrit, ha expressat que la concentració era necessària, ja que el projecte comunitari de Vallvidrera feia un any que estava molt arrelat al poble.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.