Busquen dos portàtils per a dues alumnes sense recursos del barri del Monestir-Sant Francesc

Gilgal Solidari coordina la recerca de dos dispositius que permetin seguir el curs a distància


  • Comparteix:

Gilgal Solidari ofereix suport per a alumnes sense recursos / Foto: Gilgal Solidari

Gilgal Solidari ofereix suport per a alumnes sense recursos / Foto: Gilgal Solidari

L'entitat Gilgal Solidari ha posat en marxa una recollida solidària de dos portàtils per a dues alumnes del barri sense recursos que viuen al Monestir-Sant Francesc. L'entitat vol donar suport a les dues estudiants, una de 1r de Batxillerat i l'altra de 6è de Primària, perquè puguin seguir el curs a distància de manera 'autònoma' sense haver de desplaçar-se a la biblioteca. A més, l'entitat, que ofereix reforç escolar fins a 4t d'ESO, ja ha arribat al límit d'aforament i per tant no poden donar-los suport.

Rebeca Galán, membre de l'entitat, ha explicat a Cugat Mèdia que durant el curs s'han repartit molts dispositius a través d'iniciatives com Labdoo o d'altres administracions i entitats, com el mateix Gilgal Solidari, que n'ha entregat tres, però a aquestes alçades ja s'han acabat. "Creiem que és una eina clau per al desenvolupament acadèmic", ha assenyalat. Els interessats en donar un cop de mà ho poden fer a través de Gilgal Solidari i al telèfon 936 75 38 28.


Rebeca Galán

Entenem que és una eina molt important per poder tenir un desenvolupament acadèmic normal. Per això fem una crida des del centre per veure si els aconseguim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.