Tret de sortida al nou curs a l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran marcat per la Covid-19

L'acte d'inauguració ha tingut lloc aquest dijous al SC Trade Center


Temes relacionats

La vaga d'escopetes caigudes amenaça la temporada del senglar a Collserola ( 1/jul/20)


  • Comparteix:

L'AEU ha inaugurat el curs al SC Trade Center / Foto: Cugat Mèdia

L'AEU ha inaugurat el curs al SC Trade Center / Foto: Cugat Mèdia

L'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la Gent Gran dona per començat el nou curs 2020-2021, que estarà marcat per la crisi de la Covid-19. En un acte aquest dijous al SC Trade Center s'ha presentat el programa d'aquest any, que ve carregat de propostes de tot tipus, com seminaris, tallers, tertúlies i sortides culturals. Més d'un centenar de persones ha assistit a l’esdeveniment en el qual, per garantir la seguretat del públic, s'han complert les mesures sanitàries contra la propagació del coronavirus com el distanciament social i el rentament de mans amb gel hidroalcohòlic. L'acte s'ha completat amb la conferència 'El Catai de Marco Polo' a càrrec de Dolors Folch, experta en sinologia i fundadora de l'Escola d'Estudis de l'Àsia Oriental, i Creu de Sant Jordi.

L'AEU remarca que el programa previst per aquest curs està subjecte, en tot moment, a l'evolució de la situació sanitària al territori i és possible que canviï durant l'any.

A l'acte d'inauguració del nou curs també hi ha assistit l'alcaldessa, Mireia Ingla, qui ha felicitat l'Aula d'Extensió Universitària per haver pogut organitzar aquest inici de curs i el programa d'activitats adaptant-se a les "mesures excepcionals" a causa del coronavirus. Així i tot, Ingla ha remarcat la importància de "ser conscients per la situació en la qual ens trobem" i del compliment de les precaucions, ja que Sant Cugat viu "uns dies una mica crítics".


Mireia Ingla

Ser conscients de la situació en la qual ens trobem i agrair que tothom compleixi les mesures, més que mai és imprescindible perquè estem en uns dies una mica crítics. Per altra banda, felicitar l'Aula d'Extensió Universitària per ser capaços d'organitzar aquest inici de curs i totes les activitats que vindran darrere tot i aquestes mesures tan excepcionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.