La fase de represa es fa notar a Sant Cugat

La 'nova normaliat' es tradueix a la ciutat amb més gent al carrer, a les terrasses i als parcs infantils


Temes relacionats

Reobren els parcs infantils de Sant Cugat (19/jun/20)

Què es pot fer a partir d'ara amb la fase de represa a Sant Cugat? (19/jun/20)

El retorn a la normalitat propicia una primera operació sortida de mig milió de vehicles (19/jun/20)


  • Comparteix:

La fase de represa s'ha fet notar a Sant Cugat en el cap de setmana previ a la fi de l'estat d'alarma. Més gent a les terrasses dels restaurants i dels bars, als parcs infantils i, en general, al carrer, ha estat la principal novetat a la ciutat des què Sant Cugat deixés enrere la fase 3 del desconfinament divendres passat. Tot i l'entrada a la 'nova normalitat', es mantenen les mesures de protecció per evitar el contagi del coronavirus, com per exemple l'ús de la mascareta i la distància interpersonal de seguretat.

Amb l'entrada a la fase de represa també s'han acabat les franges horàries. Tothom pot sortir al carrer a qualsevol hora i s'ha eliminat el límit de persones per reunió. De la mateixa manera, es pot sortir a fer esport sense restriccions. Una de les reobertures més esperada era la dels parcs infantils. Els infants han pogut tornar a gronxar-se i jugar en aquestes zones prenent les mesures de protecció individual contra la Covid-19.

Una altra de les principals novetats ha estat l'eliminació de les restriccions de mobilitat arreu del país. Des de Sant Cugat ja es pot anar a qualsevol punt de Catalunya, mentre que a partir de dilluns també es podrà viatjar a les altres comunitats autònomes de l'Estat.




Veïns

Em sembla fantàstic. Cal sortir amb prudència amb la mascareta. / Crec que la gent ara pensa amb el cor però cal pensar amb el cap també, perquè el que ha passat és una cosa inèdita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.