Els propietaris del restaurant La Piazzeta i la boutique de menjar italià La Bottega, Salvatore Fauzia i Mònica Mateu, han volgut reconèixer la tasca dels sanitaris de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) amb un tiramisú de 12 quilograms de pes. Elaborat per Salvatore Fauzia amb la tradicional recepta d'ous, cafè aràbic 100%, sucre, cacau, melindros i mascarpone, ha comptat amb la col·laboració de Nicoletta Negrini, ambaixadora dels productes d'alimentació italians a Catalunya. Amb aquest típic postre italià, els propietaris del restaurant i la boutique han volgut aixecar l'ànim de tots els professionals de la salut de l'hospital, ja que, en italià, tiramisú significa 'aixeca'm l'ànim'.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.