Ferrocarrils redueix el servei a les línies S1 i S2 a un tren cada hora durant el cap de setmana

FGC oferirà un servei adaptat a la baixa demanda però garantirà la mobilitat a les persones que no poden quedar-se a casa aquests dies


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) redueix el seu servei a les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) a un tren cada hora durant aquest cap de setmana. D'aquesta manera, es redueix a un terç l'oferta habitual i s'adapta a la baixa demanda del cap de setmana, tot i que es continuarà garantint la mobilitat a les persones que no poden quedar-se a casa aquests dies.

A la línia Barcelona-Vallès, a més, es redueix el pas dels trens a la L7 (Avinguda Tibidabo) a quatre trens cada hora, i a un tren cada hora a la L6 (Sarrià). Els trens de la línia L12 (Reina Elisenda) no circularan. Així, FGC continua ajustant el seu servei seguint les indicacions rebudes per part del Govern i de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona davant la pandèmia del coronavirus.

Nova programació a Rodalies de Catalunya i mètode de pagament
Des d'aquest dimecres, Renfe ha adaptat el servei ferroviari a les línies de Rodalies a la demanda existent i respectant un nivell d'ocupació que representi un terç de la capacitat màxima. Els dies feiners de dilluns a divendres s'oferirà un servei del 66% a totes les línies, mentre que dissabtes i festius l'oferta serà d'un 50% del servei habitual. L'estació de Renfe de Sant Cugat forma part de la línia R8.

Per altra banda, s'ha suspès temporalment el pagament en efectiu a totes les estacions de l'àmbit de Rodalies. Els títols de transport de Rodalies de Barcelona es poden adquirir a l'app Renfe Cercanías. Es tracta d'una mesura a aplicar durant el període d'alarma per a respectar les recomanacions i obligacions de les autoritats sanitàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.