El CPA uneix les cultures andalusa i catalana amb l'inici de la celebració del Dia d'Andalusia

Després d'un acte institucional, les activitats continuen aquest dissabte amb un 'potaje' tradicional


  • Comparteix:

Brindis amb vi d'honor al CPA / Foto: Cugat Mèdia

Brindis amb vi d'honor al CPA / Foto: Cugat Mèdia

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha donat el tret de sortida a la temporada amb la unió de les cultures andalusa i catalana en la celebració del Dia d'Andalusia. Les activitats han començat aquest divendres al vespre amb un acte institucional al teatre del CPA que també ha servit per treure a lluir el caràcter integrador de l'entitat. Flamenc i òpera s'han fusionat amb l'actuació de la soprano santcugatenca Laura Brasó, mentre que la dansa flamenca ha arribat de la mà de l'Escuela CR de ball.

Durant els parlaments, el president del CPA, Miquel Jiménez, i l'alcaldessa, Mireia Ingla, han posat en valor el caràcter integrador del CPA que s'ha convertit en un espai d'acollida a Sant Cugat per a tothom, indiferentment del seu origen. L'acte també ha comptat amb la presència de representants polítics de Sant Cugat i de Valldoreix, així com de membres d'altres entitats de la ciutat.

El públic s'ha posat dempeus per sentir a Brasó cantar l'himne d'Andalusia i Els Segadors. Així, Catalunya i Andalusia s'han donat la mà en un acte de celebració al qual ha assistit prop d'un centenar de persones. La cita d'aquest divendres ha finalitzat amb un brindis amb vi d'honor i pica-pica per a tots els assistents.

Més actes
La celebració del CPA pel Dia d'Andalusia continuen aquest dissabte a les dues del migdia amb un 'potaje andaluz' obert a tothom. El preu del dinar és de 10 euros i de vuit per als socis. A partir de les quatre, actuació del guitarrista madrileny Mario Herrero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.