Circ i educació en valors a la Floresta

L'escola de tècniques de circ 'Aire' imparteix classes a infants, joves i adults des de fa tres anys


  • Comparteix:

Teles, trapezi, acrobàcies, jocs malabars i equilibris. Fa tres anys que a la Floresta s'imparteixen classes de tècniques de circ a infants, joves i adults. L'escola de circ 'Aire', situada a la sala UREF, fomenta, a través de l'activitat física i creativa, l'educació en valors i la pràctica no competitiva de l'esport, amb ràtios reduïdes i ensenyament personalitzat per grups d'edat.



De fet, la impulsora de la proposta i coordinadora de l'escola, Agustina Monczar, assegura que un dels objectius principals és ajudar en el desenvolupament de la persona des d'una activitat física donant importància al cos i a la cooperació entre els participants.

A banda dels cursos, també s'hi fan casals d'estiu, Nadal i Setmana Santa i tallers i sessions de circ en família. Tot plegat amb l'objectiu de transmetre valors com l'esforç, la perseverança, la constància i la concentració, a més de la tolerància a la frustració en un ambient de respecte, convivència i expressió artística.


Agustina Monczar

Ens interessa que la gent aprengui les tècniques del circ i també que es desenvolupin com a persones d'una manera no competitiva, amb companyonia. Un espai per a compartir i disfrutar i on tothom pugui trobar el seu lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.