L'Ateneu organitza una passejada musical per veure els pessebres en finestra de Sant Cugat

La cita serà dissabte amb la col·laboració de l'escola Fusió i es repetirà dilluns a la tarda


  • Comparteix:

El pessebre guanyador el 2018 de la categoria artístic / Foto: Ateneu - Mariona Castel

El pessebre guanyador el 2018 de la categoria artístic / Foto: Ateneu - Mariona Castel

L'Ateneu Santcugatenc organitza aquest dissabte i dilluns un recorregut musical pels pessebres en finestra del centre de Sant Cugat. La cita, amenitzada per l'escola Fusió Música i Dansa, és gratuïta i comença a les sis de la tarda des de la plaça de Barcelona en direcció cap a l'eix de vianants del centre.

Com cada any, l'entitat editarà un díptic just abans de Nadal amb un mapa del centre de la ciutat amb els pessebres en finestra marcats. A part del recorregut d'aquest dissabte 21 de desembre també es faran dos més el 23 i el 28 de desembre. Totes les rutes són gratuïtes i surten a les sis de la tarda des de la plaça de Barcelona.

Neix l'Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat
L'Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat s'ha constituït recentment amb l'objectiu de potenciar la qualitat d'aquestes creacions nadalenques tradicionals. L'entitat s'ha donat a conèixer amb motiu de la presentació del 7è concurs de pessebres de l'Ateneu, amb qui col·laborarà a partir d'ara en aquesta iniciativa, i en el qual estan inscrits els pessebres que es podran veure durant el recorregut.

El president de l'agrupació, Andreu Campos, ha reconegut als mitjans l'anomalia que suposava que una ciutat com Sant Cugat no disposés d'una entitat pessebrista. Per a Campos, és cabdal que se segueixin teixint sinergies per continuar construint pessebres.

Per la seva banda, el director de l'Ateneu, Toni Ramon, ha subratllat que, malgrat l'existència d'aquesta nova associació, el casal seguirà impulsant el concurs de pessebres. Una iniciativa en la qual enguany hi participen una vintena de pessebristes.


Andreu Campos

Continuarem treballant conjuntament amb l'Ateneu, per construir pessebres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.