Sant Cugat viurà tres festes de Cap d'Any

Totes les activitats de Nadal a l'especial de Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Tres festes de Cap d'Any a Sant Cugat / Foto: Wikicommons [CC BY-SA 3.0]

Tres festes de Cap d'Any a Sant Cugat / Foto: Wikicommons [CC BY-SA 3.0]

Cap d'Any és una de les cites imprescindibles de les festes nadalenques i Sant Cugat es prepara per celebrar-lo amb tres festes diferents organitzades per l'Ajuntament. La plaça d'Octavià, l'Envelat, amb una proposta per a joves entre 13 i 17 anys; i el Pav 2 de la Rambla del Celler, amb una gresca per a majos de 18; seran el centre neuràlgic de la festa d'entrada al nou any 2020. A més d'aquesta celebració, Sant Cugat podrà gaudir d'un ampli programa d'activitats nadalenques.

Fes les campanades a la plaça
Petits i grans podran celebrar conjuntament el Cap d'Any a la plaça d'Octavià amb les campanades. La festa serà des de les onze de la nit fins a les dues de la matinada i és gratuïta. Els assistents, però, han de portar el seu raïm.

Ritual party - Festa de Cap d'Any
L'Envelat, ubicat a la plaça de l'U d'Octubre, acull una altra festa de Cap d'Any. En aquesta ocasió, adreçada a joves d'entre 13 i 17 anys (els menors de 16 necessiten autorització). La gresca arrenca a dos quarts d'una de la matinada i s'allarga fins a les quatre. DJ Master i DJ Ayranne seran els encarregats d'omplir la carpa de música.
Les entrades tenen un cost de cinc euros i inclouen una consumició sense alcohol. L'aforament és limitat així que els interessats ja poden comprar la seva entrada al Casal Torreblanca o al Punt d'Informació de Nadal a l'Envelat.

Festa de Cap d'Any
Una celebració organitzada amb el suport de Cal Temerari i adreçada a majors de 18 anys. La música anirà a càrrec de Lia Kali, Karamba i DJ Conejo. Aquesta festa per a adults començarà a la una de la matinada i s'allargarà fins a dos quarts de set del matí.

Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir presencialment al Casal Torreblanca, Casa de Cultura, Punt d'Informació del Nadal a l'Envelat, Sotasons, Taverna de Cal Temerari, barra del Quinto de Nadal o, per internet, a Eventbrite. També hi ha l'opció de comprar l'entrada el mateix dia a taquilla per un preu de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.