Els Mossos posen a la venda un nou calendari solidari

Té com a fil conductor la riquesa gastronòmica de Catalunya i es podrà adquirir a quatre llibreries de Sant Cugat


  • Comparteix:

La portada del calendari / Foto: Mossos d'Esquadra

La portada del calendari / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra ja tenen a punt el calendari solidari 2020, la setena edició de la iniciativa. El cos tornarà a destinar la recaptació, que l'any passat va superar els 60.000 euros, a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC) en una iniciativa que es podrà adquirir en quatre llibreries de Sant Cugat (El Celler de Llibres, Alexandria, Paideia i a la de l'Hospital Universitari General de Catalunya).

ESCOLTA-HO

El calendari d'enguany té com a fil conductor els productes gastronòmics catalans i hi apareixen usuaris, familiars, psicòlegs, personal sanitari i treballadors de les Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer amb 65 mossos d'arreu de Catalunya. Es posaran a la venda 18.000 exemplars. El cap de Policia Comunitària de la comissaria de Sant Cugat, Joan Ferri, ha passat pel 'Sant Cugat a fons' i, a més de presentar la iniciativa, també ha ofert consells per les famílies de persones que pateixen aquesta malaltia.

Ferri ha recordat que és important que portin algun tipus d'identificació que permeti reconèixer-les quan es perdin. També ha destacat que en casos d'aquest tipus, no cal esperar 24 hores per denunciar la desaparició i que cal aportar proves que ajudin a poder trobar una persona que s'ha perdut.

Amb l'aportació del darrer any la FAFAC ha impulsat 18 programes sociosanitaris que han beneficiat directament a 1071 persones a través de 20 entitats de tota Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.