El Racó de l'Amistat de les Planes estrena junta

Antonia Mohíno serà la nova presidenta de l'entitat


  • Comparteix:

Antonia Mohíno ha guanyat les eleccions a la junta del Col·lectiu de Gent Gran Racó de l'Amistat de les Planes. Mohíno, vídua de l'històric president del casal del districte Manuel Centeno, ha estat elegida presidenta per davant de l'altra candidatura, encapçalada per Maria Àngels Cuadras. Una cinquantena de persones ha participat en les eleccions, que han tingut lloc aquest dilluns.

La nova presidenta ha destacat a Cugat Mèdia que té la intenció de 'dinamitzar' el casal, recuperant xerrades i activitats per als usuaris. Per la seva banda, Maria Àngels Cuadras, ha explicat que, en l'últim moment s'ha 'quedat sola', sense els altres dos membres de la candidatura i que això li ha fet perdre vots. Assegura que s'ha quedat 'tranquil·la', ja que es presentava només perquè li 'van demanar'.

Així, el Col·lectiu de Gent Gran Racó de l'Amistat de les Planes tindrà Mohíno com a nova presidenta i estarà acompanyada de Francisca Romero com a tresorera i Isabel López com a secretària. Dels 55 vots recollits durant les eleccions, 38 han estat per a Mohíno, 15 per a Cuadras. També s'ha registrat un vot en blanc i un de nul.


Antonia Mohíno

Aquest edifici l'hem aconseguit i lluitat el meu marit i jo. Me l'estimo molt i no el volia perdre. Ara està molt apagat i s'ha d'aixecar. S'han de fer activitats, xerrades, a mi m'agrada cuidar les persones grans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.