La Nit Rotària premiarà l'empresari Robert Navarro i la Fundació Ivan Mañero el 8 de juny


  • Comparteix:

Els premiats, Robert Navarro segon per l'esquerra i Ruth Mañero segona per la dreta, en un acte al Teatre-Auditori / Foto: Cugat.cat

Els premiats, Robert Navarro segon per l'esquerra i Ruth Mañero segona per la dreta, en un acte al Teatre-Auditori / Foto: Cugat.cat

La 28a Nit Rotària reconeixerà enguany l'empresari i restaurador Robert Navarro amb el premi Paul Harris Fellow i a la Fundació Ivan Mañero amb el Venus de Sant Cugat. Tots dos seran guardonats per les seves tasques socials i solidàries, tant a la ciutat com a altres països. La tradicional trobada de l'entitat tindrà lloc, com sempre, al restaurant Can Ametller el 8 de juny a dos quarts de nou de la nit. Durant la gala, el Rotary Club entregarà els beneficis del Concert per la Solidaritat del gener a la Creu Roja.

ESCOLTA-HO

L'entitat reconeix a Navarro la col·laboració en els últims anys en l'activitat de l'associació i la seva predisposició a donar suport a tota mena d'iniciatives solidàries. Vinculat al món del tennis, va ser president del CTN Sant Cugat i va ocupar diversos càrrecs a les federacions catalanes i espanyoles. Navarro també el propietari del restaurant Masia Can Ametller. La Fundació, per altra banda, s'endú el guardó en reconeixement a la seva feina a Guinea Bissau en suport a la infància i a les dones sense recursos.

La distinció Paul Harris Fellow, que commemora el fundador del Club Rotary, s'entrega a persones que hagin tingut iniciatives de qualitat social, cultural o professional i es decideix per votació dels socis de l'entitat. També amb aquest mètode es decideix el premi Venus de Sant Cugat, que en aquest cas és exclusiu de l'agrupació santcugatenca i que obsequia els receptors amb una estàtua elaborada per un membre del Rotary.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.